Waarom krijg ik in hemelsnaam mijn eigen
boodschap weer terug????

Stuur jij nog steeds de complete tekst van de mails die jij beantwoord mee terug? Dat kan beter! Sterker nog: DAT MOET BETER! Aan de hand van onderstaande schermafdrukken ( vensters van Thunderbird) moet het mogelijk zijn om dit te veranderen.

Als ik jou een mail stuur, en je drukt na het lezen op de knop "Beantwoorden", Dan wordt er een nieuw bericht aangemaakt. Als alles goed zou zijn, heb je een maagdelijk wit mailtje voor je waar inmiddels mijn e-mailadres in het veld Aan: staat. Maar.....alles IS niet goed. De complete tekst van mijn eigen bericht werpt een smet op de maagdelijk witte bladzijde!!

Hoe kun je dat wijzigen? (voor hen die niet van plan zijn om daar verandering in te brengen, even een tip: niet verder lezen)
Klik op Extra en kies voor Opties.
Antwoorden01

Kies Opstellen en adressering. KIJK! Daar staat het vinkje dat even verwijderd dient te worden!

Antwoorden01

Meer is er niet nodig om voortaan aan de Netetiquette te voldoen en om mij een groot plezier te doen. Het is een vorm van goed fatsoen. Nog vragen? Ga naar de hoofdpagina. Bovenin staat mijn mailadres. Kom je spelfouten tegen of heb je nog suggesties? Ook dan is een mailtje van harte welkom.